B&B Den Witten Leeuw

Brugge

Scroll omlaag

Den Witten Leeuw Bed and Breakfast

B&B Den Witten Leeuw ligt in hartje Brugge naast de historische stadsbrouwerij “De Halve Maan”. Het huis dateert van 1580 en er zijn nog veel stijlelementen uit lang vervlogen tijden.

De gastenlounge heeft een haardvuur, een zonnige serre en een overdekte veranda met zicht op de tuin. In de maanden juli en augustus staat het zwembad in de tuin ter beschikking aan onze gasten.

Alle kamers hebben een tv, eigen badkamer met douche of bad (of beiden) en door het hele gebouw is gratis wifi aanwezig.
Het ontbijt wordt geserveerd van 08:00 uur tot 10:00 uur in onze ontbijtruimte en bestaat uit vers brood, croissants, verschillende kazen en vleeswaren, yoghurt, graanproducten en fruit. Ook zijn er verschillende eibereidingen beschikbaar, persen we een vers glaas jus d’orange en is er verse bonenkoffie en thee.

50 meter van ons B&B is een openbare parking; Parking Oud-Sint Jan (het adres: Zonnekemeers 18, 8000 Brugge). Deze parking is het best te bereiken door het centrum in de rijden bij het Centraal Station (NMBS) via de Oostmeers en dan is de tweede rechts de Zonnekemeers. Daar vindt u aan uw linkerhand een openbare parkeergarage (Parking Oud Sint-Jan), op het einde van de Zonnekemeers ligt het Walplein en op de rechterhoek ons B&B.

Per trein is ons B&B ook goed te bereiken, het ligt 700 meter van treinstation Brugge. Om ons B&B te bereiken; neem de uitgang richting het centrum (het stationsplein) en steek de drukke weg over. Loop rechtdoor (Oostmeers) en neem de twee weg rechts (Zonnekemeers). Deze straat leidt naar het Walplein, meteen op de hoek rechts vindt u ons B&B.


Kamers

Den Anker

Beschrijving
Den Anker is een kamer met zicht op het Middeleeuwse Walplein. Overdag kan dit plein gezellig druk zijn met mensen op terrasjes, ’s avonds en ’s nachts is het er meestal heel rustig en stil. De kamer heeft een nieuw AUPING-bed (1.80 x 2.00), een eigen badkamer met douche, toilet, twee wastafels en een haardroger.

Aantal personen 2

Den Anker

De Lac

Beschrijving
De Lac is een ruime kamer (type ‘superior’) aan de achterkant van het huis met uitzicht op de tuin. Er is ook zicht op een oude poort die ooit toegang gaf tot het oude stadscentrum. De kamer heeft een nieuw groot AUPINGbed (1.80 x 2.10), dus ook geschikt voor lange mensen. Er is zitgelegenheid voor twee personen, een bureautje,wifi en tv. De eigen badkamer heeft twee wastafels, toilet, een bad en douchegelegenheid in het bad. Er is ook een haardroger aanwezig.

Aantal personen 2

De Lac

Suite / Familiekamer

Beschrijving
Onze suite is verreweg onze ruimste kamer van de B&B (60 m2), met zicht op zowel het Middeleeuwse Walplein als de tuin. Het bestaat uit twee aangrenzende kamers, met daarin o.a. een hemelbed, twee éénpersoons bedden (op aanvraag). Daarnaast is er een ruim zitgedeelte met twee comfortabele fauteuils, een grote bank, tv en WIFI is ook aanwezig. Op de suite is een 'hospitality tray' aanwezig, waarmee u ieder moment van de dag thee en koffie (Nespresso) kan maken. In de  ruime badkamer is zowel een douche als een groot ligbad aanwezig en daarnaast twee wastafels. Naast de badkamer is er een separaat toilet.

Aantal personen 4

Suite / Familiekamer

Beoordelingen

Contact

Den Witten Leeuw Bed and Breakfast

Brugge

Walplein 27 , 8000 , Brugge, Belgie


tel: + 32 (0)50/ 33 28 26